Rólunk
Az 1993-ban megalakult egyesületünk legfőbb célkitűzése nevéből adódóan is a természetben  űzhető sportágak egy csoportjában (futás, duatlon, triatlon, tájfutás, természetjárás és rádiós tájfutás) a rendszeres sportolás lehetőségének biztosítása és népszerűsítése.

Saját tagságunk ilyen irányú aktivizálásán túlmenően felvállaljuk a megye számos településén a nyílt, egészségvédő szabadidős programok szervezését. Különböző távú futóversenyeinken és tájékozódási teljesítménytúráinkon életkori korlátozások nélkül bárki részt vehet, feltéve, ha nem dohányzik.

"A tested mozgasd, ne a motort!" , "Lépjünk meg az infarktus elől!", Drog helyett mássz hegyet!", valamint "Testedzéssel a stressz ellen!" mottóinkban megfogalmazottak érdekében mindent megteszünk. 2004 óta 7 mozgalmat hívtunk életre a természetjárás népszerűsítésének szándékával, mindamellett, hogy egy-egy téma fontosságára is fókuszáljuk gondolatvilágunkat.

A rendezvényeinken rendszeresen résztvevők teljesítményének további elismeréseként alapítottuk 1997-ben a B.-A.-Z. megye futótúrázója, továbbá 2002-ben a régió tájékozódási teljesítménytúrázója címet.

Rendezvényeink sikeres megvalósításához mind anyagi, mind természetbeni támogatásokat szívesen fogadunk, tevékenységünk népszerűsítése érdekében pedig életkortól függetlenül bárki sorainkba léphet, feltéve, ha nem dohányzik.

Alapszabályunk

Belépési nyilatkozat

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .